4.2 C
Blanes
Dinar de cloenda de la temporada del 2018 (Banc del Temps)

El Banc del Temps tanca la temporada aquest dissabte, amb un dinar

Cadascú ha de dur menjar per compartir i l'entitat posa la beguda. La cita és dissabte, a les 13 hores, a la Font de la Kaikuta.

Dinar de cloenda de la temporada del 2018 (Banc del Temps)

Darreres Notícies

El Banc del Temps tanca la temporada aquest dissabte amb el tradicional dinar a l’aire lliure. En aquesta ocasió, però, la convocatòria es fa a la Font de la Kaikuta, al passeig de Cúllar del Rieral.

L’àpat està obert a tothom. Tal com explica una sòcia del Banc del Temps, Mari Carmen Lavega, la intenció és que tothom que hi assisteixi dugui alguna cosa de menjar per compartir i posar-ho tot en comú. L’entitat s’encarrega de la beguda.

“Es tracta de socialitzar en un ambient agradable i divertit, en un esdeveniment on reunim diferents cultures i tothom és benvingut”

Mari Carmen Lavega

Aquest cop, el dinar es farà a la pineda del costat de la Font de la Kaikuta, perquè es considera que és un espai “més accessible” per a tothom.

“Davant de la Font de la Kaikuta hi ha una pineda ideal per a la trobada i esperem que sigui un lloc més accessible que altres anys”

Maria Carmen Lavega

El dinar de tancament de temporada del Banc del Temps, que s’inclou dins del programa Temps per compartir, es farà aquest dissabte, a partir de la una del migdia.   

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist