18 C
Lloret de Mar

El barri de Can Sabata es queda quatre nits sense llum

Ha estat per una avaria subterrània al carrer Carles Riba. Els veïns tornen a tenir il·luminació des d'aquest dilluns.

Una cruïlla de Can Sabata, sense llum (Cs Lloret).
Una cruïlla de Can Sabata, sense llum (Cs Lloret).

Darreres Notícies

Els veïns del barri de Can Sabata han passat unes quantes nits sense llum. El motiu ha estat una avaria subterrània al carrer Carles Riba, que ha requerit obrir tota la via per localitzar el problema. La situació ha generat malestar entre els residents d’aquesta zona, que s’han queixat a Ciutadans.

servicios profesionales jimenez

El portaveu del principal grup de l’oposició, Jordi Hernández, es queixa que l’Ajuntament s’hagi tardat tants dies en solucionar l’avaria -des de dijous passat fins ahir dilluns- i retreu que mentrestant no s’hagin donat explicacions. A més, diu que tot plegat és “perillós” i parla d’”inseguretat en anar al carrer a les fosques, pots caure”.

Can Sabata, amb llum aquest dilluns (Cs Lloret).
Can Sabata, amb llum aquest dilluns (Cs Lloret).

El regidor de Manteniment, Eduardo López, entén les queixes dels veïns de Can Sabata, amb els quals ha parlat. Exposa que “s’ha obert tot el carrer per localitzar l’avaria, que era a sota terra, hem anat el més ràpid possible, però hi ha avaries que no es poden solucionar en un sol dia“.

Segons fonts municipals, el barri de Can Sabata ha recuperat la llum des d’aquest dilluns i l’avaria estarà resolta en dos dies.

Una situació semblant ha passat amb la il·luminació de Can Carbó. El cap de setmana es va produir una avaria al quadre situat a l’avinguda Catalunya, el qual es va cremar completament. Això va generar una apagada a tot el sector, que ja ha quedat solucionada

spot_img

El + Vist