17.8 C
Lloret de Mar

El Barri dels Pescadors recupera la revetlla de Sant Pere, amb havaneres i cremat

Després de dos anys de pandèmia, aquest dimarts (22.30 hores) es farà la 39a edició d'aquesta festa, amb el grup Cavall Bernat.

Havaneres al Barri dels Pescadors amb Mar i Vent, el 2018 (Mont BE)
Havaneres al Barri dels Pescadors amb Mar i Vent, el 2018 (Mont BE)

Darreres Notícies

Torna la revetlla de Sant Pere al Barri dels Pescadors. Després de dos anys de pandèmia, demà al vespre se celebrarà la 39a edició d’aquesta festa, que és tota una tradició al barri.

servicios profesionales jimenez

A partir de dos quarts d’onze de la nit, hi haurà una cantada d’havaneres amb el grup Cavall Bernat i es repartirà rom cremat per a tothom.

El grup Cavall Bernat
El grup Cavall Bernat

El president del Barri dels Pescadors, Emili Olivé, assenyala que és una festa de germanor, en què els objectius principals són passar una bona estona, retrobar-se i escoltar havaneres a la fresca.

“Amb moltes ganes de trobar-nos tots una altra vegada en aquesta festa tan tradicional, és una festa de germanor, per trobar-nos i escoltar havaneres”

Emili Olivé

La d’aquest dimarts serà la primera revetlla que celebrarà la nova junta del barri, que treballa des del passat mes de febrer, amb Emili Olivé com a president.

El rom cremat no falta mai a la revetlla de Sant Pere (Montse BE)
El rom cremat no falta mai a la revetlla de Sant Pere (Montse BE)

Destaca que són un grup de persones amb molta il·lusió i ganes de treballar pel barri. Setmanes enrere, recordem, ja van organitzar la sardinada popular, que va ser tot un èxit.

“És una junta molt maca, estem pel barri i pels veïns, vam fer la sardinada, que va estar molt bé, i ara tenim aquesta festa, treballem amb molta il·lusió i amb moltes ganes”

Emili Olivé

La revetlla de Sant Pere, al Barri dels Pescadors, començarà aquest dimarts, a dos quarts d’onze de la nit. A banda de l’audició d’havaneres i del cremat, els assistents també podran gaudir de sortejos, amb articles cedits per comerços locals. 

spot_img

El + Vist