6.8 C
Lloret de Mar
Foto del Bàsquet Lloret, la temporada passada

El Bàsquet Lloret celebra els 50 anys amb equips a totes les categories, femenines i masculines

El club farà la presentació de la temporada aquest diumenge, al pavelló del Molí. A més, ha programat actes durant tot l'any per celebrar el 50è aniversari.

Foto del Bàsquet Lloret, la temporada passada

Darreres Notícies

El Bàsquet Lloret, que aquest any celebra el 50è aniversari, fa la seva presentació aquest diumenge. Al llarg de tot el matí, ha programat una sèrie d’activitats al pavelló del Molí.

Tot plegat començarà a les deu del matí, amb el partit del sènior femení contra el Sant Gregori; a la mitja part, es farà la final del concurs de triples femenina amb jugadores del club. Després del partit, cap a tres quarts de dotze, es presentaran els actes de celebració del 50è aniversari, amb la presència de la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

A les dotze, es procedirà a la presentació dels equips, que són un total de 14, comptant l’escoleta de formació. Sumen, en total, 233 llicències federatives. El president del club, Jordi Palacín, considera que són bones xifres, tot i que reconeix que la intenció és incrementar la participació femenina.

Els actes d’aquest diumenge seguiran amb la presentació del Decàleg del club, que anirà a càrrec de Toni García, exjugador i exentrenador, a banda de col·laborador de la junta. I a un quart de dues, començarà el partit del sènior masculí entre el Lloret i el Canet, que també comptarà amb la final del concurs de triples masculina a la mitja part i, en acabar el partit, s’entregaran els premis del Sorteig de Nadal. Per complementar la jornada, a quarts de dues es començarà a repartir pizza i refrescos per a tots els jugadors. Ja a la nit, hi haurà un sopar amb tot l’staff tècnic i la junta directiva, a l’hotel Samba.

D’aquesta manera, es dona inici als actes de celebració del 50è aniversari del Bàsquet Lloret. Cinc dècades que deixen un balanç positiu per al president actual, que espera seguir treballant pel bàsquet a la vila.

Per celebrar aquests 50 anys, el club ha programat una sèrie d’activitats al llarg de tot l’any. Per exemple, hi haurà un clínic diumenge 19 de gener amb Ferran Pizcueta, que és entrenador superior de bàsquet, formador d’entrenadors i entrenador en el Programa de Selecció i detecció de talents de la Federació Espanyola; la projecció de les pel·lícules Entrenador Carter i Camino a la Gloria amb un debat posterior el dia 2 de febrer, una sortida per anar a veure l’Uni Girona el 22 de març o la participació al torneig Basketball Valencia Challenge per Setmana Santa.

spot_img

El + Vist