7.7 C
Lloret de Mar
El 'Bus del 52%' (ACN)

El ‘Bus del 52%’ de l’ANC visita Lloret aquest dissabte

Es podrà visitar a partir de les 15 hores. Tot i així, l'ANC de Lloret ha organitzat activitats al llarg de tot el dia, de 10 a 20 hores, a la Plaça de la Vila.

El 'Bus del 52%' (ACN)

Darreres Notícies

El Bus del 52% de l’Assemblea Nacional Catalana passarà aquest dissabte per Lloret de Mar. Es podrà visitar a partir de les tres de la tarda, a la Plaça de la Vila. A més, al llarg de tota la jornada, l’ANC de Lloret ha preparat diversos actes, com cantades, balls i sardanes, i una parada informativa.

El Bus, que ha passat ja per diverses poblacions, té per objectiu reivindicar la majoria independentista de les darreres eleccions al Parlament i instar als partits polítics a iniciar una legislatura que permeti proclamar la independència de Catalunya. Ho ha explicat el coordinador local de l’Assemblea, Alfons Sànchez.

“El bus vol instar als nostres polítics a tenir una legislatura en què es faci efectiva la independència de Catalunya”

Alfons Sànchez

Alfons Sànchez assenyala que, amb aquest Bus i els diferents actes de l’Assemblea Nacional Catalana, es vol exigir al Govern de la Generalitat que aixequi la suspensió de la declaració d’independència de l’octubre del 2017.

“Demanem i exigim al govern que aixequi la suspensió de la declaració d’independència de l’octubre del 2017”

Alfons Sànchez

A banda de la presència del Bus del 52%, l’Assemblea de Lloret ha programat una jornada amb diferents actes festius i una paradeta informativa a la Plaça de la Vila. Serà aquest dissabte, de deu del matí a vuit del vespre. L’acte central serà a les cinc de la tarda.

spot_img

El + Vist