13.6 C
Lloret de Mar
El Mirall, quan va oferir un tastet de l'obra en la presentació de la temporada de teatre a Lloret.

El cabaret reivindicatiu de la companyia El Mirall, de Blanes

'Garrí al forn amb compota de reineta' es representa aquest diumenge (18h) al Teatre de Lloret, amb el suport de l'Aurora.

El Mirall, quan va oferir un tastet de l'obra en la presentació de la temporada de teatre a Lloret.

Darreres Notícies

La companyia blanenca El Mirall actua aquest diumenge al Teatre de Lloret per oferir l’espectacle “Garrí al forn amb compota de reineta”.

Aquest és el primer muntatge amb què El Mirall s’endinsa en el món del cabaret, però ho fa amb un rerefons reivindicatiu: la companyia reclama un veritable respecte i igualtat entre gèneres i opcions sexuals.

“Garrí al forn amb compota de reineta” és fruit d’un treball col·lectiu que ha comptat amb la tutorització de Roberto G. Alonso, actor, ballarí, coreògraf i director, que va fer un taller per introduir El Mirall en el cabaret i que ha guiat la companyia en tot el procés de producció de l’espectacle. 

Un dels músics i actors de la funció és Albert Torras, que assenyala que “els personatges que interpretem porten com a objectiu colpejar la sensibilitat de l’espectador, treure un petit somriure i reflexionar”.

Tenint en compte que el rerefons de l’obra, l’associació de dones l’Aurora li dona suport. La funció arriba aquest diumenge, a les 18h, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist