14.8 C
Lloret de Mar

El cacau, el sucre i el cotó centren els tallers infantils que comencen avui al Museu del Mar

El primer, previst aquest dijous, té totes les places plenes.

Part del cartell dels tallers
Part del cartell dels tallers

Darreres Notícies

Avui comença el primer dels tres tallers infantils amb què el Museu del Mar celebra les festes de Nadal. Les propostes estan inspirades en productes originaris d’Amèrica, com el cacau, el sucre i el cotó.

El primer arriba aquest dijous, 27 de desembre, amb totes les places plenes. Es titula “Cacau per als més llaminers” i es convida a decorar un ou nadalenc de xocolata. Aquest, divendres, “Sucre per llepar-se els dits”, amb l’objectiu de guarnir les magdalenes que deixaran els més petits als Reis d’Orient. L’última jornada serà dissabte amb “Cotó per als més creatius”, en què es convida a fer el disseny propi d’una samarreta per lluir en aquestes festes.

En cadascun dels tallers, és fa una introducció perquè els participants coneguin les propietats i la procedència dels productes que fem servir de forma habitual. Anna Fuentes, cap de Patrimoni Cultural, assenyala que “fem una explicació prèvia que té relació amb el Museu i amb el comerç i a partir d’aquí fem la part més lúdica”.

Fuentes argumenta que s’ha escollit treballar amb productes procedents d’Amèrica perquè “és una de les temàtiques més presents al Museu del Mar, així aprenem d’on provenen molts dels productes que habitualment fem servir“.

Les propostes estan adreçades a nens i nenes a partir de 6 anys, que han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Per a totes les activitats, les places són limitades i cal reserva prèvia. Les entrades es poden adquirir al Museu del Mar, trucant al telèfon 972 36 44 54 o a través del web patrimoni.lloret.cat. El preu general és de 4 euros i pels menors de 12 anys l’entrada és gratuïta.

Hi ha una elevada demanda per aquests tallers, com és habitual. Per aquest motiu, s’han doblat les sessions de cada dia. Les d’avui ja estan plenes. Queden les últimes places per aquest divendres i dissabte, amb passis a les 17 i 18 hores al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist