24.8 C
Lloret de Mar
El camí de ronda a Fenals, ara tallat (Lloret Turisme)

El camí de ronda entre Lloret i Fenals fa un nou pas endavant per fer-se realitat

El ple ha aprovat per unanimitat acceptar la quantitat fixada pel Jurat d'Expropiació de Catalunya i, per tant, haurà de pagar 120.000 euros a la propietat.

El camí de ronda a Fenals, ara tallat (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Pas endavant importantíssim per fer realitat l’esperat camí de ronda entre Lloret de Mar i Fenals. El ple municipal ha aprovat acceptar la quantitat que ha fixat el Jurat d’Expropiació de Catalunya per poder expropiar un dels terrenys per on passa el traçat del camí.

L’aprovació s’ha fet per unanimitat i estableix que es pagaran 120.000 euros a la propietat. Recordem que en un inici la mercantil Inverbrava, propietària de la finca, demanava 228.000 euros, però l’Ajuntament va rebutjar-ho per decret i va portar el cas al Jurat d’Expropiació de Catalunya, que és qui ha fixat la xifra definitiva. Una quantitat que només representa uns mil euros més de la valoració que havien fet els serveis tècnics municipals.

Tots els grups municipals han estat d’acord en la importància de fer realitat aquest projecte, que és un reclam històric i que s’ha de convertir en un dels principals atractius turístics de la destinació. Tant bon punt la finca passi a ser de titularitat municipal, l’equip de govern assegura que el camí tardarà poc a ser una realitat, ja que s’hauran de fer poques obres per poder-lo obrir al públic.

Fa pocs mesos, es va inaugurar el tram que va de Cala Banys fins al castell de Sant Joan, per on ja es podia passar, però sense les mesures de seguretat necessàries. Per això s’hi van instal·lar elements de seguretat, com passeres i tanques, i també es van obrir un parell de miradors espectaculars.

spot_img

El + Vist