9.1 C
Lloret de Mar

El Carnaval conjunt entre Lloret, Blanes i Tossa torna al 2023

La celebració del Carnaval de la Costa Brava Sud, amb les desfilades compartides, ja té data: del 17 de febrer al 4 de març.

Desfilada del carnaval a Lloret al 2020.
Desfilada del carnaval a Lloret al 2020.

Darreres Notícies

Els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa ja han posat data al calendari per a la celebració del Carnaval de la Costa Brava Sud, tota una referència al litoral gironí.

servicios profesionales jimenez

Serà del 17 de febrer al 4 de març del 2023. Els consistoris han contactat amb les diferents colles perquè puguin començar a preparar les seves carrosses i comparses.

Cristian Fernández, regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Lloret, assegura que “estem molt contents de tornar a celebrar el Carnaval amb condicions normals, després de dos anys, amb Blanes i Tossa, amb alegria i esperit de festa”.

El Carnaval de la Costa Brava Sud celebrarà la seva desena edició i torna amb més força que mai després que, degut al context postpandèmic, les edicions del 2021 i 2022 quedessin limitades. Les normatives sanitàries del moment no possibilitaven la celebració d’esdeveniments de gran format amb una alta concentració de persones.

Es calcula que, sumant els espectadors de les tres rues, el Carnaval de la Costa Brava Sud aplega més de 120.000 espectadors i hi participen més de 1.000 persones a les desfilades i concursos.

El Carnaval de la Costa Brava Sud començarà a Lloret el proper 18 de febrer, continuarà l’endemà a Blanes i a Lloret, i s’allargarà fins el 4 de març a Tossa. A banda de la Gran Rua de Carnaval, els ajuntaments ofereixen una completa programació amb diferents activitats carnavalesques durant aquests dies, que es donaran a conèixer properament juntament amb el cartell oficial d’aquesta edició.

El Carnaval de la Costa Brava Sud es va crear l’any 2012 per promocionar de manera conjunta el cicle festiu a les tres viles marineres, i coordinar un dels seus atractius més multitudinari: les rues de carnaval.

I és que des de les tres poblacions es considera que els actes del Carnaval són una bona manera per donar a conèixer l’incomparable entorn de la Costa Brava Sud, així com els serveis d’allotjament, comerç i restauració que s’hi ofereixen.

spot_img

El + Vist