Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Presentació del Carnaval a Tossa

El Carnaval de la Costa Brava Sud es presenta amb l’eslògan ‘Que la festa t’acompanyi’

Entre Lloret de Mar, Blanes i Tossa sumen una trentena d’actes, que comencen el proper 4 de febrer i s’allarguen fins el dia 20.

Presentació del Carnaval a Tossa

Darreres Notícies

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El CH Lloret juga aquest diumenge contra el Taradell

Immersos en la zona de descens, els homes de Xavi Albet disputen un nou partit vital en les seva lluita per la permanència.

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Que la festa t’acompanyi és l’encertat eslògan amb què s’ha presentat el Carnaval de la Costa Brava Sud. Entre Lloret de Mar, Blanes i Tossa sumen una trentena d’actes, que comencen el proper 4 de febrer i s’allarguen fins el dia 20.

Com en altres ocasions, les diferents rues i concursos s’han compaginat per tal que les colles puguin participar a les tres poblacions veïnes. Tot plegat es va presentar ahir en roda de premsa al Far de Tossa de Mar.

El regidor de Festes d’aquesta població, Ignasi Sellés, argumenta que l’esglògan amb què volen donar a conèixer la 4a edició del Carnaval a la Costa Brava Sud ve donat per l’estrena recent de l’última pel·lícula d’Star Wars

Tant Lloret com Blanes i Tossa han manifestat la satisfacció de continuar treballant plegats i així no ‘contraprogramar’ activitats durant la festa de Carnaval. Així ho han expressat Albert Robert, regidor de Cultura de Lloret, i Gisela Saladich, alcaldessa de Tossa.

Hi ha dues novetats a destacar en el Carnaval. D’entrada la colla Carnestoltes és la lloretenca Així Som, del barri de Can Carbó, que no només donarà el tret de sortida aquí sinó també a Blanes.

D’altra banda, a Lloret el proper 6 de febrer és farà una nova activitat. S’anomena Carnestoltes Fashion Day. Una passarel•la de disfresses i animació, que tindrà lloc al matí d’aquell dissabte a la plaça de la Vila.

Formen part de la 30a de propostes entre els carnavals de Lloret, Tossa i Blanes. En aquesta última població, les activitats estan pensades especialment per al públic familiar. Ho ha explicat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez.

Segons fonts municipals, a data d’avui hi ha més de 1.500 persones apuntades a la rua de Lloret. Una xifra que s’espera que vagi a més i que compta amb colles participants de diferents poblacions.

La rua, com saben, és l’acte principal del Carnaval de Lloret i es duu a terme el 6 de febrer a la tarda, i l’endemà, al migdia.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".