14.7 C
Lloret de Mar

El Carnaval de Lloret repartirà més de 10.000 euros en premis

Aquest dilluns s’han publicat les bases de les 6 barraques del Carnaval pels dies 18 i 19 de febrer. La informació es troba al tauler d’anuncis de la Seu Electrònica (web municipal).

Rua lloretenca de Carnaval del 2019
Rua lloretenca de Carnaval del 2019

Darreres Notícies

El proper 13 de febrer es tanquen les inscripcions del Carnaval de Lloret de Mar, amb la rua com a acte principal, a més de la desfilada de les escoles, el concurs al carrer i al lloc de treball. Entre les diferents competicions, es repartiran en premis més de 10.000 euros en efectiu, a més de trofeus i altres guardons.

servicios profesionales jimenez

La celebració arriba el cap de setmana del 17 al 19 de febrer, en què el Carnaval recupera la normalitat absoluta després de dos anys de restriccions. Per tant, s’espera una festa ben grossa pel que fa a participació i públic.

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, anima els veïns a apuntar-se en les diferents categories. Afegeix que “hem rebut inscripcions en totes els categories, com la rua escolar, al lloc de feina, al carrer i a la gran rua de dissabte i diumenge, hem recuperat les bases del 20202 i esperem un carnaval molt especial”.

El primer acte de Carnaval és el concurs al lloc de treball, que arriba el 17 de febrer, a més de la rua de les escoles. L’endemà dissabte, 18 de febrer, al matí hi ha al concurs al carrer i a la tarda, a les 4, comença la gran rua, que es repeteix diumenge al migdia. El recorregut serà l’habitual: passeig marítim, avinguda Just Marlés i avinguda del Rieral.

rua carnaval lloret

Lloret de Mar forma part del Carnaval de la Costa Brava Sud, que aplega més de 120.000 espectadors i hi participen més de 1.000 persones entre desfilades i concursos. El Carnaval de la Costa Brava Sud es va crear l’any 2012 per promocionar de manera conjunta la programació de Lloret, Blanes i Tossa, especialment les respectives rues de carnaval.

Pel que fa a les inscripcions de Lloret, ja són obertes i es tanquen el dia 13 de febrer. S’han de formalitzar a través del Puntet. Teniu tota la informació al web lloret.cat, a l’apartat d’Informació Ciutadana. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 19 de febrer al Teatre.

A més, aquest dilluns s’han publicat les bases de les 6 barraques del Carnaval pels dies 18 i 19 de febrer. La informació es troba al tauler d’anuncis de la Seu Electrònica (web municipal).

spot_img

El + Vist