5 C
Lloret de Mar
El carrer Oliva, en obres, aquest 3 de febrer.

El carrer Oliva i Josep Gelats, al centre de la vila, en obres

La previsió és que estiguin enllestides abans de Setmana Santa. Una de les principals actuacions és la renovació del paviment, amb l’objectiu de donar prioritat als vianants.

El carrer Oliva, en obres, aquest 3 de febrer.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El casc antic de Lloret de Mar està en obres. Des de fa uns dies han començat els treballs al carrer Oliva, per renovar i millorar el paviment, el clavegueram i l’enllumenat. Les actuacions, que tenen un cost de prop de 180.000 euros, se situen en el tram que va del carrer Sant Pere fins a Sènia del Rabich.

La previsió és que el gruix més important de les obres -les quals obliguen els vehicles a desviar-se per altres carrers del centre- estiguin enllestides abans de Setmana Santa. Una de les principals actuacions és la renovació del paviment, amb l’objectiu de donar prioritat als vianants. El resultat serà un paviment continu, entre vorera i asfaltat, que elimina els problemes d’accessibilitat.

Un altre tram del carrer Olive, en obres.

A més, també s’estan actualitzant les diferents instal·lacions, amb una renovació del clavegueram i l’aigua potable, una nova canonada per a les aigües pluvials i millores en l’enllumenat públic. D’aquesta manera, es vol donar continuïtat a les obres ja executades en els carrers del voltant.

Són obres necessàries, que renoven paviments que poden tenir fins a 40 anys

Albert Robert

L’Ajuntament també està executant la renovació de la xarxa de clavegueram al carrer Josep Gelats. És una actuació que té un cost de 50.000 euros. A més, es du a terme aquests dies una revisió de peces de paviment al carrer Sant Pere.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.