20.9 C
Lloret de Mar
El carrer Oliva, en obres, aquest 3 de febrer.

El carrer Oliva i Josep Gelats, al centre de la vila, en obres

La previsió és que estiguin enllestides abans de Setmana Santa. Una de les principals actuacions és la renovació del paviment, amb l’objectiu de donar prioritat als vianants.

El carrer Oliva, en obres, aquest 3 de febrer.

Darreres Notícies

El casc antic de Lloret de Mar està en obres. Des de fa uns dies han començat els treballs al carrer Oliva, per renovar i millorar el paviment, el clavegueram i l’enllumenat. Les actuacions, que tenen un cost de prop de 180.000 euros, se situen en el tram que va del carrer Sant Pere fins a Sènia del Rabich.

La previsió és que el gruix més important de les obres -les quals obliguen els vehicles a desviar-se per altres carrers del centre- estiguin enllestides abans de Setmana Santa. Una de les principals actuacions és la renovació del paviment, amb l’objectiu de donar prioritat als vianants. El resultat serà un paviment continu, entre vorera i asfaltat, que elimina els problemes d’accessibilitat.

Un altre tram del carrer Olive, en obres.

A més, també s’estan actualitzant les diferents instal·lacions, amb una renovació del clavegueram i l’aigua potable, una nova canonada per a les aigües pluvials i millores en l’enllumenat públic. D’aquesta manera, es vol donar continuïtat a les obres ja executades en els carrers del voltant.

Són obres necessàries, que renoven paviments que poden tenir fins a 40 anys

Albert Robert

L’Ajuntament també està executant la renovació de la xarxa de clavegueram al carrer Josep Gelats. És una actuació que té un cost de 50.000 euros. A més, es du a terme aquests dies una revisió de peces de paviment al carrer Sant Pere.

spot_img

El + Vist