11.2 C
Lloret de Mar
El carrer Oliva, en obres, aquest 3 de febrer.

El carrer Oliva i Josep Gelats, al centre de la vila, en obres

La previsió és que estiguin enllestides abans de Setmana Santa. Una de les principals actuacions és la renovació del paviment, amb l’objectiu de donar prioritat als vianants.

El carrer Oliva, en obres, aquest 3 de febrer.

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

El casc antic de Lloret de Mar està en obres. Des de fa uns dies han començat els treballs al carrer Oliva, per renovar i millorar el paviment, el clavegueram i l’enllumenat. Les actuacions, que tenen un cost de prop de 180.000 euros, se situen en el tram que va del carrer Sant Pere fins a Sènia del Rabich.

La previsió és que el gruix més important de les obres -les quals obliguen els vehicles a desviar-se per altres carrers del centre- estiguin enllestides abans de Setmana Santa. Una de les principals actuacions és la renovació del paviment, amb l’objectiu de donar prioritat als vianants. El resultat serà un paviment continu, entre vorera i asfaltat, que elimina els problemes d’accessibilitat.

Un altre tram del carrer Olive, en obres.

A més, també s’estan actualitzant les diferents instal·lacions, amb una renovació del clavegueram i l’aigua potable, una nova canonada per a les aigües pluvials i millores en l’enllumenat públic. D’aquesta manera, es vol donar continuïtat a les obres ja executades en els carrers del voltant.

Són obres necessàries, que renoven paviments que poden tenir fins a 40 anys

Albert Robert

L’Ajuntament també està executant la renovació de la xarxa de clavegueram al carrer Josep Gelats. És una actuació que té un cost de 50.000 euros. A més, es du a terme aquests dies una revisió de peces de paviment al carrer Sant Pere.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.