14.8 C
Lloret de Mar

El Casal de la Gent Gran celebra el 37è aniversari amb sardanes i havaneres

La Flama de Farners ofereix l'audició de sardanes a les 12h i Es Vano, la cantada d'havaneres a les 18h, al pati de la Biblioteca.

El Casal de la Gent Gran, ben guarnit de Festa Major, amb la bandera de Lloret i els mocadors.
El Casal de la Gent Gran, ben guarnit de Festa Major, amb la bandera de Lloret i els mocadors.

Darreres Notícies

La Diada de Sant Jaume d’aquest diumenge a Lloret de Mar serà una jornada especial pel Casal Municipal de la Gent Gran, que celebra el seu 37è aniversari.

Dins dels actes de celebració de l’entitat, a les 12 del migdia, es farà una audició de sardanes, que anirà a càrrec de la cobla La Flama de Farners, al pati anglès de la Biblioteca. L’entrada serà gratuïta, però amb aforament limitat.

A la tarda, hi haurà una cantada d’havaneres, amb el grup Es Vano. Toni Garcia, membre de l’agrupació, assenyala que és una col·laboració “que fem com a entitat del casal”. La cantada d’havaneres amb el grup Es Vano es farà aquest diumenge, a les 18h, al pati anglès de la Biblioteca. També serà amb entrada gratuïta i amb aforament limitat.

Un dels actes que no es podrà fer és la ballada de country, que estava programada pel proper dimarts, 27 de juliol. La regidora del Casal de la Gent Gran, Arantxa Jiménez, explica que el motiu de la cancel·lació són les restriccions per la pandèmia. Tot i això, assenyala que la intenció és fer-ho més endavant.

spot_img

El + Vist