24.8 C
Lloret de Mar
El curs d'informàtica del Casal de la Gent Gran

El Casal de la Gent Gran ofereix una àmplia varietat de cursos per a la temporada de tardor

La principal novetat és el curs de petanca, però també n'hi ha d'altres tipus com activitats de ball, cursos d'informàtica o idiomes i tallers de manualitats.

El curs d'informàtica del Casal de la Gent Gran

Darreres Notícies

S’han presentat les activitats del Casal de la Gent Gran per a la temporada de tardor. Com és habitual, el programa inclou un ventall molt ampli de cursos i propostes per a tots als gustos. El termini d’inscripcions comença la setmana que ve.

Entre les activitats hi ha balls i música, amb sevillanes o guitarra, entre altres, així com cursos d’informàtica i aprenentatge de les noves tecnologies i la navegació a Internet. També hi ha classes d’anglès i francès, així com tallers de manualitats, amb patchwork, dibuix o amigurumis, a més de cursos gratuïts de memòria, country, teatre, cant coral o petanca, la principal novetat.

Un taller de manualitats del Casal de la Gent Gran.

Amb el programa d’activitats, des del Casal de la Gent Gran volen que els seus usuaris aprenguin noves habilitats però que també puguin passar una bona estona. La regidora del Casal de la Gent Gran, Arantxa Jiménez, explica que s’acostumen a esgotar les places en tots els cursos i que una de les activitats que més agrada als usuaris són les ballades de country.

“En totes les activitats s’acaben esgotant les places, una de les més demanades és la de country”.

Arantxa Jiménez

Les inscripcions s’obren el pròxim dilluns. Del 13 al 19 de setembre es podran ocupar un 80% de les places, fent els tràmits en línia amb el carnet de jubilat, a través del web lloret.cat. El 20% de places restants es podran demanar del 20 al 23 de setembre, de manera presencial a l’Oficina del Casal Municipal de la Gent Gran, amb cita prèvia.

L’equipament, per cert, oferirà una ballada de country a càrrec del grup del Casal aquest dimecres. Serà a les 19 h, a la plaça Pere Torrent.

spot_img

El + Vist