28.5 C
Lloret de Mar
Fira de Patchwork de Sitges

El Casal de la Gent Gran va a la fira de patchwork de Sitges

La cita, que feia dos anys que no es podia celebrar a causa de la pandèmia, es recupera enguany i acostuma a tenir una alta demanda.

Fira de Patchwork de Sitges

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran organitza una excursió, aquest dijous, a Sitges, per participar en la Fira de Patchwork. La cita, que feia dos anys que no es podia celebrar a causa de la pandèmia, es recupera enguany i sempre acostuma a tenir una alta demanda.

Serà una excursió que durarà tot el dia i que està oberta a tothom. Els participants podran gaudir de diverses exposicions amb persones especialitzades en la pràctica del patchwork.

Curs de patchwork al centre cívic del Rieral.

És un mètode de costura que consisteix en unir trossos de teixits per formar una nova peça de roba, la qual sol destacar per la creativitat del disseny. De classes de patchwork se’n fan al mateix casal i als centres cívics de la vila.

Pel que fa a l’excursió a Sitges, la regidora del Casal de la Gent Gran, Arantxa Jiménez, assenyala que hi ha bona assistència de públic i destaca que queden poques places disponibles.

“Des de Lloret es potencia molt aquesta sortida, és oberta a la ciutadania, és una sortida de tot el dia en què es podran gaudir de diverses exposicions”, afegeix.

Avui és l’últim dia per apuntar-se a l’excursió. El preu del bus és de 16 euros. Les places, que estan a punt d’esgotar-se, es poden reservar al Casal Municipal de la Gent Gran, amb cita prèvia, o al telèfon 972 37 25 36.

spot_img

El + Vist