19.8 C
Blanes
Joan Domènech el dia que va rebre el premi Recercat

El Casal de l’Obrera homenatja a Joan Domènech amb la projecció de ‘Doña Sicarda’

La projecció es farà aquest diumenge (19 hores), al Teatre, amb entrada gratuïta, tot i que cal recollir invitació prèvia.

Joan Domènech el dia que va rebre el premi Recercat

Darreres Notícies

El Casal de l’Obrera també se suma a la celebració de la Capitalitat de la Cultura Catalana. Ho farà aquest diumenge, amb la projecció de l’obra de teatre Doña Sicarda, a través de la qual retrà homenatge a Joan Domènech.

L’historiador lloretenc va escriure aquesta obra per a la Festa Major del 2001, coincidint amb la celebració del Mil·lenari de Lloret de Mar. La direcció va recaure en Salvador Pujós, que al costat de l’Anna Costa interpretaven, cada any, els dos protagonistes de les obres d’en Joan Domènech: en Tonet i la Cinta.

circo de las estrellas

Tal com explica Salvador Pujós, en aquesta ocasió la Cinta s’adormia al teatre i somiava que es convertia en Madona Sicarda, la primera dona que va habitar el castell de Sant Joan de Lloret de Mar.

“És un somni basat en uns fets que van ser reals: en Tonet i la Cinta van al teatre i ella somia que es converteix en donya Sicarda”

Salvador Pujós

Salvador Pujós remarca que amb aquesta projecció volen retre homenatge a Joan Domènech, que durant tants anys va escriure una obra de teatre perquè el Casal de l’Obrera representés a la Festa Major de Sant Romà. Un espectacle que era tot un clàssic a la vila.

“Aprofitem per donar les gràcies a en Joan Domènech que, durant molts anys, ens va escriure aquesta obra que fèiem a l’envelat i era una cosa típica que fèiem cada any”

Salvador Pujós

Salvador Pujós ha enviat un missatge d’ànims a en Joan Domènech, a qui li desitja una ràpida recuperació.

La projecció es farà aquest diumenge, a les set de la tarda, al Teatre. L’entrada és oberta a tothom, però cal recollir invitació prèvia al Puntet o al Museu del Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist