9.9 C
Lloret de Mar
Un curs del 2018

El Casal Municipal de la Gent Gran ofereix una sèrie de cursos variats per a la tardor

Hi haurà cursos d’informàtica, d’idiomes, de balls i música i de manualitats. Les inscripcions s'obren la setmana que ve.

Un curs del 2018

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Després de molts mesos sense poder fer cursos des que es va decretar l’estat d’alarma, el Casal Municipal de la Gent Gran ja té a punt un gruix de propostes variades per aquesta tardor.

Hi ha des de diversos cursos d’informàtica, d’idiomes, de balls i música i de manualitats. La regidora Arantxa Jiménez assegura que hi ha moltes ganes de tornar a l’activitat.

Això sí, hi ha dos cursos que no es podran fer per la situació de pandèmia en què estem: la coral –on no es poden garantir les mesures de seguretat pertinents– i el taller de memòria –on els usuaris són persones de risc per la seva edat avançada.

Tots els cursos que es facin seran, evidentment, amb unes estrictes mesures i protocols per garantir la seguretat de tots els usuaris.

Les inscripcions per a tots aquests cursos s’obrenla setmana que ve. Durant una setmana, es faran les inscripcions en línia, amb el certificat IdCat mòbil; en aquest cas, només podran apuntar-se les persones que tinguin el carnet de jubilades. Del 28 al 30, les mateixes persones podran fer la inscripció presencial; mentre que l’1 i el 2 d’octubre, podran apuntar-se també les persones que tinguin el carnet d’usuàries del casal. Això sí, per fer la inscripció presencial és necessari demanar cita prèvia.

Per a més informació, cal consultar el web de l’Ajuntament, a la secció de cursos.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.