11.8 C
Lloret de Mar

El Casal Municipal de la Gent Gran ofereix una sèrie de cursos variats per a la tardor

Hi haurà cursos d’informàtica, d’idiomes, de balls i música i de manualitats. Les inscripcions s'obren la setmana que ve.

Un curs del 2018
Un curs del 2018

Darreres Notícies

Després de molts mesos sense poder fer cursos des que es va decretar l’estat d’alarma, el Casal Municipal de la Gent Gran ja té a punt un gruix de propostes variades per aquesta tardor.

servicios profesionales jimenez

Hi ha des de diversos cursos d’informàtica, d’idiomes, de balls i música i de manualitats. La regidora Arantxa Jiménez assegura que hi ha moltes ganes de tornar a l’activitat.

Això sí, hi ha dos cursos que no es podran fer per la situació de pandèmia en què estem: la coral –on no es poden garantir les mesures de seguretat pertinents– i el taller de memòria –on els usuaris són persones de risc per la seva edat avançada.

Tots els cursos que es facin seran, evidentment, amb unes estrictes mesures i protocols per garantir la seguretat de tots els usuaris.

Les inscripcions per a tots aquests cursos s’obrenla setmana que ve. Durant una setmana, es faran les inscripcions en línia, amb el certificat IdCat mòbil; en aquest cas, només podran apuntar-se les persones que tinguin el carnet de jubilades. Del 28 al 30, les mateixes persones podran fer la inscripció presencial; mentre que l’1 i el 2 d’octubre, podran apuntar-se també les persones que tinguin el carnet d’usuàries del casal. Això sí, per fer la inscripció presencial és necessari demanar cita prèvia.

Per a més informació, cal consultar el web de l’Ajuntament, a la secció de cursos.

spot_img

El + Vist