12.2 C
Lloret de Mar

El Casal Municipal de la Gent Gran prepara una tardor farcida de cursos i tallers variats

Ja es pot consultar tota l'oferta al web municipal o als butlletins que s'han repartit en diferents dependències municipals.

Curs d'informàtica per a la gent gran
Curs d'informàtica per a la gent gran

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran ja ha obert les inscripcions per als cursos de tardor. Com és habitual, hi ha un ampli ventall de propostes.

servicios profesionales jimenez

Entre l’oferta, hi ha els diferents nivells d’informàtica i d’idiomes, les sevillanes, els balls en línia o les activitats físiques. La regidora del casal, Arantxa Jiménez, afegeix la resta de cursos i tallers que s’ofereixen:

“També tenim la guitarra, les manualitats com la pintura sobre ceràmica, les puntes de coixí, el patchwork, la pintura i dibuix, els amigurumis i els cursos gratuïts, que són els tallers de memòria, el country, el teatre, la petanca o la coral”

Arantxa Jiménez

La informació detallada es pot consultar al web de l’Ajuntament o, en paper, als llibrets que hi ha repartits a les dependències municipals. A més, es pot demanar informació directament al casal. La regidora anima a tothom a apuntar-se a alguna de les propostes.  

“Animem a tothom que hi participi, de ben segur que aprendrà coses noves i és una oportunitat per conèixer a nova gent del municipi”

Arantxa Jiménez

Les inscripcions per a les persones que tinguin el carnet de jubilat, es faran del 15 al 21 de setembre en línia o bé els dies 22 i 23 de manera presencial amb cita prèvia. Aquells que tinguin el carnet d’usuari, podran inscriure’s els dies 26 i 27.

spot_img

El + Vist