17.2 C
Lloret de Mar

El cementiri ofereix visites teatralitzades amb motiu de la Setmana Europea dels Cementiris

La visita es farà demà divendres, dimarts vinent i al juny (21 hores). És gratuïta però cal reservar plaça.

Cartell de les visites
Cartell de les visites

Darreres Notícies

Aquest divendres, comencen les visites teatralitzades al Cementiri Modernista de Lloret. L’activitat, que porta per títol Contes de lluna plena, es du a terme amb motiu de la Setmana Europea de Cementiris.

servicios profesionales jimenez

A partir de les nou de la nit, un rapsode, acompanyat per les notes d’un violinista, narrarà tot una sèrie de contes que li explicava el seu avi quan ell era petit i el portava a passejar pel cementiri. La banda sonora, a càrrec de Manel Alsina, comptarà amb diferents estils com tangos, boleros o havaneres.

El regidor de Cultura, Albert Robert, destaca que és una manera diferent de visitar el cementiri. El narrador dels contes serà l’actor lloretenc Joan Romà Ortiz. Considera que és una experiència molt enriquidora.

La visita es repetirà dimarts de la setmana que ve i a finals del mes de juny. Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades. Cal fer la inscripció al Museu del Mar o al web de Patrimoni Cultural. Per accedir al recinte, cal portar el justificant de la reserva.

spot_img

El + Vist