11.4 C
Lloret de Mar
Ruta de Carcaixells i el Montclar

El Cente Excursionista organitza una sortida per fer la Ruta de Carcaixells, passant per Montclar

Serà diumenge. Avui a la tarda, però, durà a terme l'Assemblea General ordinària que s'ha de fer, com a mínim, un cop l'any.

Ruta de Carcaixells i el Montclar

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret celebrarà aquesta tarda l‘Assemblea General de Socis i Sòcies. La primera convocatòria és a dos quarts de vuit, i la segona, a les vuit. Actualment, l’entitat compta amb uns 150 socis.

L’assemblea ordinària, que s’ha de dur a terme com a mínim una vegada a l’any, comptarà amb sis punts a l’ordre del dia, en què es tractaran diferents aspectes com la valoració de les activitats realitzades durant el 2019 i l’aprovació dels pressupostos, tal com ha exposat el president del Centre Excursionista de Lloret, Marco Ramírez.

I per diumenge, l’entitat ha programat una nova sortida. Es farà la Ruta a Carcaixells, passant per Montclar i el Coll de les Cols. Es tracta d’un recorregut de senderisme pel terme municipal de Solius i Santa Cristina d’Aro. La ruta és de 14 quilòmetres, amb un desnivell acumulat d’uns 500 metres, amb una dificultat baixa.

L’inici de la sortida serà a les 8 del matí i la previsió és completar el recorregut en unes 7 hores. Es recomana als participants tenir unes bones condicions físiques i anar ben equipats per prevenir lesions personals o a tercers. A més, es recomana portar esmorzar, dinar i aigua.

spot_img

El + Vist