34.4 C
Lloret de Mar
Cursos al centre cívic del Rieral

El centre cívic del Rieral torna a oferir cursos de manualitats, expressió artística, idiomes i noves tecnologies

L'Ajuntament ja ha presentat l'oferta per al curs 2021-2022 i les inscripcions s'obriran dilluns que ve, 13 de setembre.

Cursos al centre cívic del Rieral

Darreres Notícies

Ja s’ha publicat la nova oferta de cursos als centres cívics de Lloret per a la temporada 2021-2022. Com sempre, s’ofereix un ventall molt ampli de propostes, per a diferents perfils.

Hi haurà des de manualitats, amb cursos de ganxet, amigurumis o patchwork, passant per tallers d’expressió artística, com els de dibuix o pintura a l’oli. També hi haurà espai per a les noves tecnologies i, de nou, es faran cursos d’idiomes, amb anglès i francès inicial. La regidora dels Centres Cívics, Lara Torres, remarca que és una oferta variada, que es programa tenint en compte les demandes dels usuaris.

“Hi ha cursos variats, d’idiomes, noves tecnologies, els típics de manualitats, que ens els demanen cada any, com pintura, restauració de mobles…”

Lara Torres

La regidora assenyala que, a banda del que s’aprèn, és molt important tenir en compte la possibilitat de socialització que permeten aquests cursos.

“Els cursos també tenen una funció social molt important i que la gent valora molt després de tot el que hem patit arran de la pandèmia, que hem hagut de restringir les interaccions socials”

Lara Torres

De moment ja es pot consultar l’oferta a través del web de l’Ajuntament i també als llibrets informatius que s’han editat.

Les inscripcions s’obriran dilluns vinent i la primera setmana es podran fer en línia, a través del web de l’Ajuntament; en aquest cas, es poden ocupar el 80% de les places. El 20% restant es reserva per a les inscripcions presencials, que es podran fer del 20 al 24 de setembre, amb cita prèvia, al Centre Cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist