18.2 C
Lloret de Mar
El CDA, ubicat fins ara al pavelló municipal d'Esports de Lloret de Mar.

El Centre de Distribució d’Aliments tanca l’any amb 800 famílies al mes de mitjana

Durant aquest any, s'ha estrenat amb èxit el format de botiga, que s'instaurarà a la nova seu.

El CDA, ubicat fins ara al pavelló municipal d'Esports de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) tanca el 2021 havent atès una mitjana mensual de 800 famílies, que representen el 10% de la població de Lloret de Mar. Estem parlant d’unes 3.000 persones aproximadament, que depenen d’aquest servei per accedir a la cistella bàsica de menjar.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, conclou que la situació no ha millorat al llarg de l’any i que la prioritat per al departament és “no deixar ningú enrere”.

La regidora resumeix que “la situació al poble no és la millor i això es reflexa al CDA, la gent no treballa i nosaltres assistim amb menjar a tothom que ho necessita”.

Durant aquest any, el CDA ha estrenat, com a pla pilot, el format de botiga. Els usuaris trien els productes que necessiten i així el servei és “més inclusiu”.

Com que la valoració és bona, aquest format es mantindrà en el nou local a on es traslladarà el CDA durant el mes de gener. Es tracta de la seu definitiva del servei, que fins ara estava de manera provisional al pavelló d’esports.

La previsió és formalitzar el canvi al carrer Hipòlit Lázaro, al costat de Benestar i Família, en les pròximes setmanes.

Voluntàries del CDA (Ajuntament de Lloret de Mar)
Voluntàries del CDA (Ajuntament de Lloret de Mar)

El CDA és un servei gestionat per Càritas i el departament de Benestar i Família de l’Ajuntament, que funciona a través d’un grup de voluntaris.

spot_img

El + Vist