13.8 C
Lloret de Mar

El Centre d’Estudis de Llengües cantarà nadales per a La Marató de TV3

Al llarg d'aquesta setmana, els alumnes dels cursos d'anglès cantaran aquestes cançons tradicionals i recolliran donatius amb una urna.

Un dels grups assajant (CELL)
Un dels grups assajant (CELL)

Darreres Notícies

El Centre d’Estudis de Llengües (CELL) col·labora amb La Marató. Ho fa amb cantades de nadales en anglès.

servicios profesionales jimenez

Hi participen diversos grups, que inclouen des dels més petits fins els que estudien per fer l’examen Ket. En total, prop d’un centenar d’alumnes, tal com ha explicat la responsable del centre, Esther Sugrañes,

“Són nadales típiques en anglès i cantaran des dels més petits fins als grups que fan el nivell de Ket, d’uns 12-14 anys”

Esther Sugrañes

Esther Sugrañes ha explicat que tenien ganes de col·laborar amb la popular campanya solidària, però les cantades de nadales també tenen un rerefons pedagògic.

“Cada professora les ha escollit amb el seu grup per temes d’entonació i vocabulari treballat aquest trimestre, o sigui que hi ha una part pedagògica al darrere també”

Esther Sugrañes

Les cantades s’aniran fent cinc minuts abans d’acabar les classes i els alumnes passaran una urna perquè les famílies facin donatius. A més, aquesta urna estarà durant tota la setmana a la secretaria del centre.

La Marató de TV3 arriba aquest diumenge, 19 de desembre. Les aportacions d’aquell dia es poden fer també trucant al telèfon 900 21 50 50.

Recordem que l’any passat la Marató es va dedicar a la Covid-19 i que la finalitat prevista, la salut mental, s’ha posposat fins a enguany.

spot_img

El + Vist