17.8 C
Lloret de Mar

El Centre d’Estudis de Llengües celebra els 20 anys d’història

Per això ha convidat a totes les persones que han passat per l'escola al llarg d'aquestes dues dècades, tant alumnes com professors, avui, de 15 a 19 hores.

L'Esther i la Jacquie, amb la mascota
L'Esther i la Jacquie, amb la mascota

Darreres Notícies

El Centre d’Estudis de Llengües celebra els 20 anys d’història i ho fa convidant a totes les persones que han passat per l’escola al llarg d’aquestes dues dècades, tant alumnes com professors. Els rebrà avui, de tres a set de la tarda, i ha preparat un obsequi per a cadascú.

servicios profesionales jimenez

El centre va començar a funcionar el mes de setembre del 1998. Actualment, imparteix cursos, des de l’etapa infantil, de diferents idiomes, sobretot d’anglès, francès i alemany, tal com explica la directora, Esther Sugrañes.

En casos puntuals també s’ofereix rus, italià, holandès i català o castellà per a estrangers. Però a l’encarregada del centre li agradaria que hi hagués més demanda en aquest sentit.

Esther Sugrañes és filla de qui va fundar el centre ara fa vint anys. En aquells inicis, la Jacquie va començar oferint només classes de francès. La valoració d’aquests 20 anys és molt positiva i per això tenen ganes de celebrar-ho amb tothom que hi ha passat en algun moment.

Actualment, el Centre d’Estudis de Llengües compta amb 300 alumnes que fan cursos a les instal·lacions i amb prop d’uns 300 més amb grups de fora.

spot_img

El + Vist