10.4 C
Lloret de Mar
Escalada a Solius

El Centre Excursionista de Lloret se’n va d’escalada a Solius, aquest diumenge

Donat que es tracta d'una activitat amb certs riscos, la sortida està restringida als membres del Centre Excursionista que tinguin la formació adequada.

Escalada a Solius

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret organitza aquest diumenge una escalda a Solius, a Santa Cristina d’Aro. Tal com explica el president, Marco Ramírez, l’escalada és una de les noves activitats que ha incorporat recentment l’entitat.

Els participants passaran el dia escalant en diferents graus, segons el nivell que tingui cadascun. Donat que es tracta d’una activitat amb certs riscos, la sortida està restringida als membres del Centre Excursionista que tinguin la formació adequada.

Els participants han de dur casc, arnés i peus de gat i, a més, es recomana tenir una bona forma física, portar botes de muntanya, pantalons llargs i protecció pel sol, així com dinar i aigua. La jornada començarà a les nou del matí. El lloc de trobada serà el Bar el Carril de Llagostera i el desplaçament es farà en cotxes particulars.

La propera sortida del Centre Excursionista oberta a tothom serà el 20 d’octubre, quan es farà la travessa Vallter – Vall de Núria. Les inscripcions ja estan obertes.

spot_img

El + Vist