11.5 C
Lloret de Mar

El Centre Excursionista organitza un curs d’escalada i una excursió a Núria

El curs d'escalada es farà en diferents sessions, mentre que la sortida serà aquest diumenge per fer la ruta de Núria a Queralbs pel camí dels Enginyers.

Coma de Vaca
Coma de Vaca

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret organitza un curs d’escalada en roca. Ho fa de manera conjunta amb la Colla Excursionista Cassanenca i es farà al llarg d’aquest mes de juny.

Els participants han de tenir una edat mínima de 16 anys. L’objectiu de l’activitat es dotar als alumnes dels coneixements i les capacitats necessàries per escalar i desenvolupar una activitat esportiva de risc amb seguretat i autonomia.

La primera sessió pràctica es farà demà dissabte, amb una sortida a Solius, i diumenge hi haurà la segona, que es farà a Beuda, tal com ha detallat Marco Ramírez, president del Centre Excursionista de Lloret. El cap de setmana del 29 i 30 de juny es faran les dues sortides pràctiques restants i el 4 de juliol hi haurà l’entrega de diplomes. Durant aquestes setmanes, també es duran a terme sessions teòriques.

El Centre Excursionista de Lloret té més cites al calendari. Aquest diumenge, farà la Ruta de Núria a Queralbs, pel camí dels Enginyers, passant per Coma de Vaca. Marco Ramírez explica que el recorregut és circular, tot i que el primer tram es fa amb el cremallera, i es requereix un estat físic alt.

La distància aproximada és de 18 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 453 metres en pujada i 1.310 en baixada. La previsió és completar la ruta en unes 8 hores. Com sempre, es recomana portar botes de muntanya i tres capes de roba, a més de menjar. Els participants han de tenir la targeta de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

spot_img

El + Vist