14.9 C
Lloret de Mar
Refugi d'Ulldeter

El Centre Excursionista organitza una excursió a Vallter per substituir la sortida a Vallibierna

La ruta és de d'uns 12 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.100 metres. Se sortirà diumenge, a les 7 hores, des de les pistes d'atletisme.

Refugi d'Ulldeter

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret ha anul·lat la sortida que havia programat aquest cap de setmana al Vallibierna i, en el seu lloc, n’ha preparat una a Vallter.

El president de l’entitat, Marco Ramírez, ha explicat que serà una ruta circular que anirà des del refugi d’Ulldeter fins al Pic dels Gorgs. Durant el recorregut, els participants passaran pel coll de la Marrana, Bastiments, el pic de Freser i el pic de l’Infern.

La ruta és de d’uns 12 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.100 metres. Un desnivell que obliga els participants a tenir unes condicions físiques òptimes per evitar lesions.

Es recomana als assistents que vagin equipats amb el material habitual per aquest tipus de sortides: botes de muntanya, tres capes de roba, gorra, ulleres de sol i crema solar. A més, també cal portar l’esmorzar, el dinar i aigua per tota la jornada.

Els interessats de tramitar la llicència temporal, que té un cost de sis euros, han de contactar amb el Centre Excursionista avui abans de les vuit del vespre. L’edat mínima per participar a la sortida és de 18 anys.

La sortida serà diumenge a les set del matí des de les pistes d’atletisme, amb cotxes particulars.

‘Llum i llibertat’

D’altra banda, el Centre Excursionista de Lloret també ha anunciat que el 10 de setembre, vigília de la Diada Nacional de Catalunya, participarà en l’acte Llum i llibertat. Diferents entitats il·luminaran 131 agulles del massís de Montserrat, en record de tots els presidents de la Generalitat. Els membres de l’entitat lloretenca aniran a l’agulla de la Foradada.

Fins a l’agulla només hi podran anar deu persones, però si algú està interessat en seguir l’acte de Llum i llibertat des del camp de futbol del Bruc, on es farà un sopar popular, pot inscriure’s a la pàgina web de l’esdeveniment.

spot_img

El + Vist