15.1 C
Lloret de Mar

El cicle ‘Cinema i Dona’ s’inaugura amb una xerrada sobre les perspectives de gènere en el cinema

La xerrada és avui a les 19 hores a la biblioteca i l'organitzen l'Aurora i el Cineclub Adler. D'altra banda, 'Empodera't, denuncia, allibera't' és el lema guanyador per commemorar el 25-N.

Cicle Cinema i Dona
Cicle Cinema i Dona

Darreres Notícies

 

Francesc Sánchez

Aquesta tarda s’inaugura una nova edició del cicle Cinema i Dona, organitzat per l’Aurora i el Cineclub Adler. L’encarregat d’obrir-lo serà Francesc Sánchez, amb una xerrada titulada PERSPECTIVES DE GÈNERE EN EL CINEMA: NOVES TENDÈNCIES. 

Una membre de l’Aurora, Conxa Alférez, ha explicat que la conferència començarà a les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca. El cicle es complementarà amb la projecció de tres pel·lícules al teatre: “Carmen y Lola” (13 de desembre), “La mujer que sabía leer” (31 de gener) i “The Love Witch” (14 de febrer).

L’agenda de l’Aurora conté una altra activitat de cara a aquest divendres, a través del Banc del Temps. També a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca, es presentarà El Banc del Temps virtual, perquè els usuaris puguin fer les gestions a través d’internet sense necessitat d’assistir de manera presencial a l’oficina. Ara mateix, el Banc del Temps compta amb 247 socis.

De cara al cap de setmana, l’entitat ja ho té tot a punt per commemorar el 25-N, Dia Internacional Contra la Violència Masclista. Ho farà sota el lema Empodera’t, denuncia, allibera’t, del malgratenc Joaquim Mercader i Solà, que va guanyar el concurs d’eslògans. L’Aurora va rebre 215 frases de Lloret i rodalies.

La frase finalista és Si fa mal, NO és amor, de Rosa Fernández Ribas. Totes dues rebran un premi aquest dissabte, quan es commemorarà el Dia Contra la Violència Masclista. L’acte començarà a un quart d’una del migdia i, a banda de la lectura del manifest institucional i l’entrega de guardons del concurs d’eslògans, la Caravana de les Arts oferirà una performance. Tot plegat tindrà lloc aquest dissabte al migdia, a la plaça de l’Església.

spot_img

El + Vist