17.4 C
Lloret de Mar

El cicle de Sardanes d’Estiu es tanca, aquest dissabte, amb La Principal del Llobregat

La cobla començarà l'audició-concert amb la sardana 'Lloret recorda a Fusano'. La cita és dissabte, a les 22 hores, al pati de l'Erol.

La Principal del Llobregat
La Principal del Llobregat

Darreres Notícies

La Principal del Llobregat tancarà, aquest dissabte, la 95a edició del cicle Sardanes a la Fresca, que ha comptat amb un total de vuit audicions al llarg dels mesos de juliol i agost.

servicios profesionales jimenez

La cobla començarà amb una peça ben especial, titulada Lloret recorda a Fusano, de Jaume Cristau. Un membre de La Principal del Llobregat, Ivan Bibiloni, recorda que el lloretenc d’origen japonès estava molt implicat amb el món sardanista.

“És una sardana amb un toc sentimental, dedicada a en Fusano, que es va involucrar molt en la cultura catalana”

Ivan Bibiloni
Yasuji Fusano a l'Aplec de la Sardana del 2019
Yasuji Fusano a l’Aplec de la Sardana del 2019

El repertori el completaran Sol ixent, d’Eduard Toldrà; La plaça de les il·lusions, d’Anna Abad; Al capdavall del pont vell, de Josep Cassú; Lloret, dissabtes i sardanes, de Jaume Riu; 30 anys a sac, d’Eric Ortí; Entre Sabadell i Calella, de Maria Mercè Navarro; En Pere de Llinars, d’Eduard Prats; i L’encís del jovent, de Joaquim Poll.

Recordem que, atesa la situació de pandèmia, les audicions d’aquest estiu es fan en format concert, amb el públic assegut, amb mascareta i amb distància de seguretat. Ivan Bibiloni troba que és una bona alternativa i agraeix l’aposta del consistori lloretenc.

“Serà una audició – concert, en què la gent podrà escoltar perfectament totes les sardanes amb unes tirades més curtes, que és com es fa en un concert”

Ivan Bibiloni

L’última audició de la temporada, a càrrec de La Principal del Llobregat es farà aquest dissabte, a les deu de la nit, al pati de l’Erol.

spot_img

El + Vist