21.2 C
Lloret de Mar

El cicle de xerrades ‘Eduquem en família’ tractarà un tema diferent cada dissabte de setembre

Les xerrades, amb la psicòloga Patricia Pérez, es faran cada dissabte de setembre, de 10 a 12 hores, al centre cívic del Rieral.

Educar en família (Lifeder)
Educar en família (Lifeder)

Darreres Notícies

Aquest dissabte comença el cicle de xerrades Eduquem en família.

Les ponències es faran cada dissabte del mes de setembre al centre cívic del Rieral i aniran a càrrec de la psicòloga Patricia Pérez, que tractarà un tema diferent cada setmana. 

“Es tractaran temes com l’ús de les pantalles, l’assetjament, la gestió emocional, límits i conseqüències, hàbits i rutines d’estudi… o, si a les famílies els interessa que es toqui un altre tema, es podria tractar”

Patricia Pérez

Les xerrades tindran una part teòrica, on es donarà coneixement del tema que es toqui, i una de pràctica, on es dotarà les famílies d’eines que els puguin ser útils en el dia a dia. “Es presentaran situacions que perfectament poden haver viscut amb els seus fills i generarem debat, proposarem estratègies alternatives”, ha explicat la psicòloga.

Patricia Pérez
Patricia Pérez

Patricia Pérez anima les famílies a participar al cicle, que assegura que serà molt interessant. 

Les xerrades s’adrecen a famílies amb infants de 6 a 12 anys. Es faran cada dissabte de setembre al matí, de 10 a 12, i el preu és de 18 euros i mig. Les inscripcions es poden fer, presencialment, al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist