14.8 C
Lloret de Mar

El cicle Estiueja podria tenir continuïtat en el futur

El va impulsar el Teatre de Lloret en ple temps de pandèmia per demostrar que la cultura és segura i ha estat tot un èxit, amb 'sold out' a la majoria d'espectacles.

El concert de la Suu va exhaurir les 400 localitats
El concert de la Suu va exhaurir les 400 localitats

Darreres Notícies

Molt bones valoracions del cicle Estiueja, que ha nascut en temps de pandèmia, però que podria repetir-se en el futur. El regidor del Teatre, Albert Robert, està molt content de com han anat totes les actuacions, la majoria de les quals han esgotat les entrades.

Pel cicle hi han passat artistes reconeguts com Pep Plaza, Sommeliers, Pop per Xics, Marc Artigau o una de les sensacions d’aquesta temporada, la Suu, que fins i tot va obligar a canviar l’emplaçament per l’èxit en la venda d’entrades.

Des del Teatre de Lloret esperen poder repetir l’Estiueja en el futur, ja que ha tingut molta demanda. Però recorden que el van crear per poder oferir cultura en ple temps de pandèmia, sempre garantint al màxim la seguretat del públic i dels artistes, amb actuacions a l’aire lliure en diferents espais de Lloret, aforament limitat i les mesures habituals per la Covid, com el rentat de mans o la mascareta. L’objectiu: demostrar que la cultura és segura i no criminalitzar un sector molt perjudicat per la pandèmia.

Sommeliers va estrenar el primer Estiueja (Audioselva)

El grup Sommerliers va obrir l’Estiueja a finals de juliol. Després, van arribar les actuacions estel·lars de l’humorista Pep Plaza, amb la Big Band Jaz Maresme, i de la cantant Suu. A més, el programa va comptar amb una sessió d’havaneres, titulada No cal anar a l’havana i l’espectacle familiar de Pop per Xics. La recta final va ser amb dues funcions de teatre en el marc del FITAG: Dall’Altra (Parte del Mar),de la companyia Karmate, i Quadre amb vida, a càrrec de l’Aula de Teatre de Lloret.

De cara a la tardor, el Teatre ja ha preparat una programació que presentarà en breu, però que estarà sempre pendent de l’evolució de la pandèmia i de les mesures que calgui aplicar en cada moment.

spot_img

El + Vist