Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
El concert de la Suu va exhaurir les 400 localitats

El cicle Estiueja podria tenir continuïtat en el futur

El va impulsar el Teatre de Lloret en ple temps de pandèmia per demostrar que la cultura és segura i ha estat tot un èxit, amb 'sold out' a la majoria d'espectacles.

El concert de la Suu va exhaurir les 400 localitats

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Molt bones valoracions del cicle Estiueja, que ha nascut en temps de pandèmia, però que podria repetir-se en el futur. El regidor del Teatre, Albert Robert, està molt content de com han anat totes les actuacions, la majoria de les quals han esgotat les entrades.

Pel cicle hi han passat artistes reconeguts com Pep Plaza, Sommeliers, Pop per Xics, Marc Artigau o una de les sensacions d’aquesta temporada, la Suu, que fins i tot va obligar a canviar l’emplaçament per l’èxit en la venda d’entrades.

Des del Teatre de Lloret esperen poder repetir l’Estiueja en el futur, ja que ha tingut molta demanda. Però recorden que el van crear per poder oferir cultura en ple temps de pandèmia, sempre garantint al màxim la seguretat del públic i dels artistes, amb actuacions a l’aire lliure en diferents espais de Lloret, aforament limitat i les mesures habituals per la Covid, com el rentat de mans o la mascareta. L’objectiu: demostrar que la cultura és segura i no criminalitzar un sector molt perjudicat per la pandèmia.

Sommeliers va estrenar el primer Estiueja (Audioselva)

El grup Sommerliers va obrir l’Estiueja a finals de juliol. Després, van arribar les actuacions estel·lars de l’humorista Pep Plaza, amb la Big Band Jaz Maresme, i de la cantant Suu. A més, el programa va comptar amb una sessió d’havaneres, titulada No cal anar a l’havana i l’espectacle familiar de Pop per Xics. La recta final va ser amb dues funcions de teatre en el marc del FITAG: Dall’Altra (Parte del Mar),de la companyia Karmate, i Quadre amb vida, a càrrec de l’Aula de Teatre de Lloret.

De cara a la tardor, el Teatre ja ha preparat una programació que presentarà en breu, però que estarà sempre pendent de l’evolució de la pandèmia i de les mesures que calgui aplicar en cada moment.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.