8.7 C
Blanes
Neus Dalmau, recitant

El cicle Lloret Radical Poesia comptarà amb l’actuació de la lloretenca Neus Dalmau

El recital es farà demà divendres, a les 19.30 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca. Com sempre, l'entrada és gratuïta.

Neus Dalmau, recitant

Darreres Notícies

Neus Dalmau presentarà aquest divendres Exorcisme: història d’una pintura, una obra inèdita inspirada en el poeta català Jacint Verdaguer. Ho farà en una nova sessió del cicle Lloret Radical Poesia.

Tot i que en un principi havia de ser un assaig, l’artista lloretenca va acabar creant aquests versos que ara els recitarà en públic.

Jacint Verdaguer és un dels grans autors de la poesia catalana que ha inspirat a altres poetes posteriors. Dalmau ha estat una de les artistes que el consideren un referent en la seva obra.

El Lloret Radical Poesia és un cicle dedicat al gènere poètic que compta amb la participació de sis rapsodes, repartits en diferents jornades. És una iniciativa de la mateixa Neus Dalmau, que ha comptat amb el suport de la Biblioteca. Fins al moment s’han dut a terme tres jornades i les valoracions són molt positives. A més, l’artista considera que cal donar-li continuïtat.

 

El recital Exorcisme: Història d’una pintura, a càrrec de Neus Dalmau, es farà aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist