7 C
Lloret de Mar

El Cineclub Adler apropa el cinema als més petits amb ‘El meu primer festival’

Es farà aquest diumenge a la tarda al Teatre i la mainada podrà votar quins curtmetratges els agraden més.

'El meu primer festival' del 2021 (Cineclub Adler)
'El meu primer festival' del 2021 (Cineclub Adler)

Darreres Notícies

El Cineclub Adler vol acostar el cinema als més petits i amb aquest objectiu organitza cada any, en el marc de la Festa Major de Sant Romà, l’anomenat El meu primer festival. Es farà diumenge a la tarda i es projectaran una sèrie de curtmetratges, que els menuts podran votar per escollir quin els ha agradat més.

El president del Cineclub, Joan Moret, explica que en aquest festival la mainada és la protagonista.

“És un festival on els menuts són els protagonistes: ells són els que veuen les pel·lícules, els que decideixen quines pel·lícules són les millors, poden votar, i, per tant, volem treballar els nous públics”

Joan Moret

A banda d’acostar-se a nous públics, amb El meu primer festival la intenció també és mostrar als infants produccions d’arreu, que s’allunyen de les típiques produccions nord-americanes que consumeix habitualment el públic infantil.

“Ampliar el ventall de produccions audiovisuals que arriben a la mainada, que a vegades és molt limitat, perquè només veiem produccions nord-americanes”

Joan Moret

El festival està pensat per a infants a partir de set anys i es farà aquest diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, al Teatre de Lloret. L’entrada és gratuïta.

spot_img

El + Vist