28.7 C
Lloret de Mar
Una escena del film 'O que arde'

El Cineclub Adler escull ‘O que arde’, d’Oliver Laxe, per projectar aquest dijous al vespre

És una pel·lícula "especial, d'una gran bellesa" que s'allunya dels films convencionals. La projecció és avui dijous, a les 21 hores, al Teatre de Lloret.

Una escena del film 'O que arde'

Darreres Notícies

El Cineclub Adler projectarà O que arde aquest vespre. És una pel·lícula del director francès d’origen gallec Oliver Laxe, que ha estat multipremiada, amb guardons al festival de Canes, als Premis Goya i als Premis Gaudí, entre altres.

- Publicitat -

El president del Cineclub, Joan Moret, remarca, especialment, els premis a la millor fotografia per a Mauro Herce, a qui es pot considerar coautor de les pel·lícules de Laxe. En aquest sentit, Joan Moret posa de relleu la importància que pren la imatge, “d’una gran bellesa”, en aquest film, que s’allunya del que és la narració convencional de la majoria de pel·lícules. A més, tant el director de la pel•lícula com el director de fotografia van fer-se bombers per poder gravar de ben a prop un incendi real.

L’argument el protagonitza l’Amador, que torna a casa, en un poblet perdut de les muntanyes de Lugo, després de complir condemna per haver provocat un incendi. Allà, conviu tranquil•lament amb la seva mare, però tot canvia quan un foc violent arrasa la zona. Tot i que l’argument sempre és important en cinema, Joan Moret insisteix en què l’espectador veurà una pel·lícula que s’allunya de la narrativa convencional.

La sessió del Cineclub Adler, amb la pel·lícula O que arde, es farà avui, puntualment a les nou de la nit, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist