13.9 C
Lloret de Mar
Una imatge de 'Los Tarantos'

El Cineclub Adler ha preparat una cartellera variada per aquesta tardor

La programació inclou, entre altres, les produccions catalanes 'Los Tarantos' de Rovira Veleta i 'Ocaña, retrat intermitent' de Ventura Pons.

Una imatge de 'Los Tarantos'

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Després de set mesos sense poder projectar pel·lícules per la Covid-19, el Cineclub Adler torna amb les piles ben carregades. L’entitat ha programat sis pel·lícules entre octubre i desembre.

El president del cineclub, Joan Moret, remarca que un cop més tornen a col·laborar amb la Filmoxarxa, fet que permet projectar films majoritàriament inèdits que no arriben a la cartellera si no és a través d’aquesta xarxa.  

La cartellera d’aquesta tardor serà molt variada i amb produccions d’orígens diversos. A més, es recuperen dos clàssics de la cinematografia catalana. El 8 d’octubre, es projectarà América, el 22 d’octubre Figlia Mia, el 5 de novembre Ocaña, retrat intermitent de Ventura Pons, el 19 de novembre una còpia restaurada de Los Tarantos de Rovira Veleta i el 17 de desembre Rauf.

A més, en el marc de la Festa Major de Sant Romà, es projectarà la pel·lícula infantil Jacob, Mimi i els gossos del barri.

Pel que fa a la projecció de Los Tarantos, es comptarà amb la presència d’Anna Fors, que a banda de tenir un vincle amb Lloret és la cap de documentació de la Filmoteca de Catalunya i bona coneixedora de l’obra de Rovira Veleta, de qui fins i tot va ser comissària d’una exposició fa un temps. Joan Moret afirma que segurament Los Tarantos, nominada a l’Oscar, és la pel·lícula més popular del director.

El president del Cineclub Adler assegura que el teatre serà un espai completament segur en les projeccions de l’entitat. “A part d’aquest mans, distància i mascareta que s’ha fet tan famós, tindrem les portes obertes, demanem també que hi hagi una certa previsió a l’hora de venir a l’activitat, tindrem acomodadors que ajudaran la gent a situar-se al millor lloc del cinema i a garantir en tot moment que es guardin les distàncies de seguretat i, evidentment, l’aforament que s’indiqui en cada moment per part de les autoritats pertinents”, ha matisat Moret.

La primera projecció, com diem, serà la setmana que ve, el 8 d’octubre, amb América, del 2018 i dirigida per Erick Stoll i Chase Whiteside. Les projeccions sempre seran en dijous a les nou de la nit.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.