14.3 C
Blanes
Paco Moreno i Cristina Catalán

El Club de Lectura de Teatre ja ha obert el període d’inscripcions

Són gratuïtes i estan obertes fins a finals de setembre.

Paco Moreno i Cristina Catalán

Darreres Notícies

Fins a finals de setembre, estan obertes les inscripcions per al Club de Lectura de Teatre, que s’organitza a Lloret per primera vegada, organitzat per la Biblioteca. Els coordinadors seran els membres de la Caravana de les Arts, Paco Moreno i Cristina Catalán, que han comentat que llegir teatre requereix més atenció que una novel•la.

La idea és que els membres del club llegeixin una mateixa obra, que podran agafar en préstec a la biblioteca tant en català com en castellà, i, un cop llegida, es trobin per comentar-la plegats. A més, tot i que no està programat, Cristina Catalán ha avançat que segurament s’organitzarà una sortida per anar junts a veure l’obra, ja que totes les peces que es llegiran estaran en cartellera al Teatre Nacional de Catalunya i els membres del club tindran descompte. També tindran descompte per a la programació de Lloret, ja que, de fet, es llegirà una de les obres de l’Espai Off: Sé de un lugar, d’Ivan Morales.

En total es llegiran set obres, que inclouen El público de Lorca, Maria Rosa d’Àngel Guimerà, i Don Juan de Molière. A més, per commemorar l’Any Shakespeare, es començarà el 23 d’octubre amb Molt soroll per no res.

Les inscripcions al Club de Lectura de Teatre, que són gratuïtes, es poden fer a la pàgina web de la biblioteca o bé de manera presencial a l’equipament i en total hi ha vint places.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist