21.6 C
Lloret de Mar
Els jugadors del sènior del club.

El Club Handbol Lloret fa una crida per captar nous jugadors

A partir de 17 anys, amb la intenció de reforçar l’equip sènior masculí, crear un sènior femení i formar la base.

Els jugadors del sènior del club.

Darreres Notícies

El Club Handbol Lloret fa una crida per captar nous jugadors i jugadores per l’entitat, a partir de 17 anys, amb la intenció de reforçar l’equip sènior masculí i també amb l’objectiu de crear un sènior femení.

Pel que fa al sènior masculí, aquesta ha estat la primera temporada des de l’any 2017. Tot i la gran quantitat de lesions que han patit, han pogut acabar en la zona mitjana de la classificació. La presidenta del club, Clàudia Peña, explica que “els nois portaven anys sense jugar, estem contents amb el resultat, però ens han fet mal les lesions”.

Una de les il·lusions és poder formar un sènior femení. La iniciativa ha sorgit arran del fet que “ens han trucat noies de Lloret i voltants que tenen ganes de tornar a jugar i estem amb aquest projecte”.

A banda dels equips sènior, des del Club Handbol Lloret treballen ja també per formar equips de base. La intenció es començar des de les categories més baixes. “La base l’estem preparant per a la pròxima temporada, estem esperant que alguns nois es treguin el títol de monitor i estem començant a parlar amb escoles de Lloret”, afegeix Peña.

Els interessats en formar part del Club Handbol Lloret han de posar-se en contacte amb l’entitat, al telèfon 610.610.941.

spot_img

El + Vist