26.2 C
Lloret de Mar
Eduard Soler, ponent d'aquest vespre

El Club Marina Casinet convida Eduard Soler a explicar la seva experiència en el doblatge

Serà avui divendres, a les 20 hores, a la seu de l'entitat. I diumenge, el Casinet organitza una excursió a Ogassa, per visitar les mines i el Museu de la Mineria.

Eduard Soler, ponent d'aquest vespre

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet ha preparat dues activitats pels pròxims dies. La primera es farà aquest vespre, a les vuit, al local social de l’entitat. Serà una conferència d’Eduard Soler titulada El doblatge de les pel·lícules: realitat i anecdotari

El protagonista de la xerrada és resident a Lloret de Mar i és enginyar industrial, especialitzat en química. Com que gaudeix d’una excel·lent veu, aquest fet li ha permès dedicar part de la seva vida al món del doblatge, segons el president del Club Marina Casinet, Joan Domènech.

I per diumenge, els membres de l’entitat faran una excursió a Ogassa, per visitar el Museu de la Mineria i les mines de carbó. La població, de només 226 habitants, està situada a la comarca del Ripollès, al nord de Sant Joan de les Abadesses. La visita durarà aproximadament una hora i el cost és de 4 euros per persona, sense comptar el dinar. A més, si hi ha temps, a la tornada faran una visita a Sant Joan de les Abadesses.

Mines de carbó d’Ogassa (Turisme Rural Can Camps)

Els participants de la sortida es desplaçaran en autocar. La convocatòria és a dos quarts de deu del matí, des de la plaça de la Vila. Aquesta serà la primera sortida de la nova temporada pel Club Marina Casinet.

spot_img

El + Vist