23.6 C
Lloret de Mar

El Club Marina Casinet prepara tres activitats per al cap de setmana

El Club Marina Casinet té tres propostes per aquest cap de setmana, una per dia. Començarà aquest vespre amb la projecció d’un documental titulat Girona, Temps de Flors. Es tracta d’un treball produït per l’associació Amics de la UNESCO, amb un guió de Jordi Dalmau. El president del Casinet, Joan Domènech, en dóna més detalls. […]

Escena de "El joc de l'amor i de l'atzar"
Escena de "El joc de l'amor i de l'atzar"

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet té tres propostes per aquest cap de setmana, una per dia.

Començarà aquest vespre amb la projecció d’un documental titulat Girona, Temps de Flors. Es tracta d’un treball produït per l’associació Amics de la UNESCO, amb un guió de Jordi Dalmau. El president del Casinet, Joan Domènech, en dóna més detalls. Precisament, el documental s’ha fet coincidir amb la celebració de “Girona, Temps de Flors”, que aquest cap de setmana permet veure la capital de la província decorada amb tot tipus de composicions florals. La projecció serà avui a les vuit del vespre.

De cara a demà dissabte, el Club Marina Casinet se’n va al teatre. Tal com els havia promès el director del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el lloretenc Xavier Albertí, podran fer una visita guiada per l’equipament i, després, veuran l’obra El joc de l’amor i de l’atzar, dirigida per Josep Maria Flotats. Les places per anar al teatre estan plenes.

Diumenge, el Casinet torna a sortir. En aquest cas, anirà d’excursió a Vilobí d’Onyar i Sant Dalmai, per visitar-ne el patrimoni històric i natural. Entre tot, destaca el castell medieval de Vilobí i el volcà de la Crosa.

spot_img

El + Vist