15.4 C
Blanes
Competició a la piscina de Lloret

El Club Natació Lloret està molt satisfet amb la piscina municipal

El Club Natació Lloret està molt satisfet amb la piscina municipal. L’entitat havia reivindicat l’equipament des de fa més de trenta anys.

Competició a la piscina de Lloret

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret està molt satisfet amb la piscina municipal. L’entitat, que havia reivindicat l’equipament des de fa més de trenta anys, valora de manera molt positiva el primer aniversari de les instal•lacions. Així ens ho ha fet saber la presidenta, Olga Valls, que ha afegit que la nova piscina ha permès al club ampliar el nombre de membres, a banda de millorar l’organització dels horaris.

Ara mateix, el Club Natació Lloret compta amb 80 nedadors, de totes les categories.
Recordem que ahir va fer just un any que la piscina es va inaugurar de manera oficial. Per donar-la a conèixer als veïns que encara no n’hagin tingut oportunitat, l’entitat organitza una jornada de portes oberts dimarts 27 de gener. Es farà en tres torns a partir de dos quarts de set de la tarda.

Com dèiem, la reivindicació de la piscina a Lloret ve de fa molts anys. L’acte principal per reclamar-la era el Primer Bany de l’Any, que s’ha convertit en tota una tradició a la vila. Es va dur a terme diumenge passat i, tot i que el club esperava més participants, asseguren que la jornada va anar molt bé. L’any vinent esperen arribar a la xifra de 200 participants.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist