22.6 C
Lloret de Mar

El Club Tennis Lloret, segon a la Lliga Super Tennis

Es tracta d’una lliga formada per més de 15 clubs de la demarcació de Girona, de format reduït, dirigida a jugadors de 7 a 10 anys.

Club de Tennis Lloret
Club de Tennis Lloret

Darreres Notícies

El Club Tennis Lloret s’ha situat segon a la classificació de la Lliga Super Tennis, quan només queden dues jornades per acabar. Es tracta d’una lliga formada per més de 15 clubs de la demarcació de Girona, de format reduït, dirigida als practicants més petits, amb edats compreses entre els 7 i els 10 anys.

Ara mateix, el conjunt lloretenc ocupa el segon lloc de la classificació, amb 314 punts, per darrere del Club Tennis La Bisbal, que és primer amb 327. A banda dels resultats, l’objectiu principal és que els infants aprenguin què significa la competició en el món del tennis.

Club de Tennis Lloret

El capità de l’equip, Fernando Alejo, explica que es va crear aquesta competició perquè “la Federació Catalana va veure que hi havia moltes competicions a partir de Benjamins, però no n’hi havia cap per als més menuts”.

En aquesta competició, s’adapta la pista a l’edat dels nens, “es juga per equips i es trenca la idea que el tennis és un esport individual”. A més de potenciar valors com “el companyerisme i el respecte”.

La lliga Super Tennis consta de dues hores de competició en cada jornada, en què els participants juguen contra la resta d’equips, en formats individuals i dobles. 

spot_img

El + Vist