24.6 C
Lloret de Mar
Tamara Alexeeva i Josep Soto, en una imatge promocional del concert

El concert posposat de Soto i Alexeeva, per aquest dissabte

Tamara Alexeeva i Josep Soto, en una imatge promocional del concert

Darreres Notícies

Apunteu bé a l’agenda aquesta data: 12 d’abril. És aquest dissabte, en què tindrà lloc l’actuació de Josep Soto i Tamara Aleexeva. Un concert que s’havia de fer el mes passat, però que es va posposar per un tall de llum. Finalment, el dia triat és el proper dissabte, en el teatre municipal de Lloret.

El repertori serà el mateix: peces conegudes i molt populars, de gèneres i autors diversos. El mateix Josep Soto exposa que serà “un recital líric que englobarà diferents èpoques de la història de la música: italiana, espanyola, catalana, americana…”.

Josep Soto posarà la música, amb la seva guitarra, i Tamara Alexeeva, la veu, en un concert de format poc habitual: semblarà una òpera en quatre actes, amb el toc Soto, un apassionat de la música llatina, el jazz i el flamenc. Tot plegat tindrà el seu espai i moment en l’actuació d’aquest dissabte. Qui no conegui Tamara Alexeeva, quedarà sorprès amb la seva veu de soprano. “Una cantant de trajectòria i bagatge extens, un registre i calidesa impressionants”, descriu Soto, que assegura que “és un plaer tenir-la aquí”.

Aleexeva i Soto interpretaran clàssics de la lírica italiana, com Verdi i Puccini, els principals autors del nacionalisme rus, estàndards americans, així com música catalana i espanyola dels segles XIX i XX.

El duet que formen plegats sortirà a escena aquest 12 d’abril, en el teatre. Serà a partir de les 9 de la nit. Les entrades del concert anterior serveixen igualment. Qui n’hagi de comprar, ho pot fer a través del Museu del Mar.

spot_img

El + Vist