6.7 C
Lloret de Mar

El congrés internacional de policies dóna “prestigi” a la cadena Evenia i a Lloret de Mar

La trobada, amb 400 agents vinguts de 68 països, ha començat avui i s'allarga fins el cap de setmana.

Inauguració del congrés internacional de policies, avui al Evenia.
Inauguració del congrés internacional de policies, avui al Evenia.

Darreres Notícies

El congrés amb policies de tot el món que comença avui a Lloret de Mar estava previst dos anys enrere, però va quedar posposat per la pandèmia. Finalment, es duu a terme al llarg d’aquesta setmana a l’hotel Evenia.

Des d’aquest dimecres i fins el cap de setmana s’hi donen cita prop de 400 agents de 68 països d’arreu del món, com els Mossos d’Esquadra, locals, Policia Nacional, Guàrdia Civil o la Ertzaintza. Però també policies dels Estats Units, del Japó o d’arreu d’Europa.

Per a Marina Graupera, de Evenia Hotels, tenir un congrès “de renom d’aquest nivell –és el primer cop que es fa a l’estat- ens dona prestigi”.

L’organització del congrés recau en l’Associació Internacional de Policies (IPA) amb participants que compartiran aspectes de formació i organitzatius. La trobada, amb tot tipus de mesures de seguretat, s’allarga fins el cap de setmana amb excursions pel territori.

policies 4

De fet, l’entorn de Lloret i la seva oferta d’allotjament, oci i gastronomia han estat factors claus perquè en sigui la seu.

De cara a divendres i dissabte, a més, se sumaran a la campanya de donació de sang ‘Marató Vermella’, impulsada pel Club Esportiu dels Mossos d’Esquadra i coordinada amb el Banc de Sang i Teixits.

spot_img

El + Vist