23.1 C
Lloret de Mar
Centre de Comastech

El Consell Comarcal busca joves que vulguin formar-se en el sector de la soldadura

La formació es farà al nou centre de Comastech, a Blanes, i s’adreça a joves de 18 a 29 anys, que estiguin a l’atur i de qualsevol nivell formatiu.

Centre de Comastech

Darreres Notícies

El Consell Comarcal de La Selva fa una crida per trobar una quinzena de joves que vulguin formar-se i treballar en el sector industrial, en concret en l’àmbit de la soldadura. És una acció que s’emmarca dins del programa Singulars 2020.

Jordi Font, tècnic d’Ocupació del Departament de Promoció del Territori i tutor dels participants del programa, explica que serà la segona edició de la formació, que en aquest cas es farà al nou centre de Comastech, a Blanes.

La proposta s’adreça a joves de 18 a 29 anys, que estiguin a l’atur, inscrits al SOC, que siguin beneficiaris del programa Garantia Juvenil i de qualsevol nivell formatiu. Segons Jordi Font, en el sector de la soldadura hi ha molta oferta de feina, ja que hi ha demanda constant malgrat les crisis dels últims anys. Això sí, per accedir-hi cal una mínima formació.

El curs consta de 200 hores de formació tècnica i professionalitzadora, acompanyades del seguiment, assessorament i orientació per part del tutor, l’elaboració d’un pla de treball i la visita a diferents empreses del sector. A més, en acabar hi ha l’oportunitat de fer pràctiques en alguna empresa. L’objectiu és que els joves acabin trobant feina.

Tot i que la majoria d’alumnes són nois, l’oferta també està oberta a les noies i, de fet, ja n’hi ha alguna d’apuntada; un fet que des del Consell Comarcal reben de manera positiva.

Les persones interessades en apuntar-se a la formació han de fer la sol•licitud a través de la pàgina web del Servei Integral d’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva.

spot_img

El + Vist