Dilluns, 18 gener 2021
2.8 C
Lloret de Mar
Centre de Comastech

El Consell Comarcal busca joves que vulguin formar-se en el sector de la soldadura

La formació es farà al nou centre de Comastech, a Blanes, i s’adreça a joves de 18 a 29 anys, que estiguin a l’atur i de qualsevol nivell formatiu.

Centre de Comastech

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

El Consell Comarcal de La Selva fa una crida per trobar una quinzena de joves que vulguin formar-se i treballar en el sector industrial, en concret en l’àmbit de la soldadura. És una acció que s’emmarca dins del programa Singulars 2020.

Jordi Font, tècnic d’Ocupació del Departament de Promoció del Territori i tutor dels participants del programa, explica que serà la segona edició de la formació, que en aquest cas es farà al nou centre de Comastech, a Blanes.

La proposta s’adreça a joves de 18 a 29 anys, que estiguin a l’atur, inscrits al SOC, que siguin beneficiaris del programa Garantia Juvenil i de qualsevol nivell formatiu. Segons Jordi Font, en el sector de la soldadura hi ha molta oferta de feina, ja que hi ha demanda constant malgrat les crisis dels últims anys. Això sí, per accedir-hi cal una mínima formació.

El curs consta de 200 hores de formació tècnica i professionalitzadora, acompanyades del seguiment, assessorament i orientació per part del tutor, l’elaboració d’un pla de treball i la visita a diferents empreses del sector. A més, en acabar hi ha l’oportunitat de fer pràctiques en alguna empresa. L’objectiu és que els joves acabin trobant feina.

Tot i que la majoria d’alumnes són nois, l’oferta també està oberta a les noies i, de fet, ja n’hi ha alguna d’apuntada; un fet que des del Consell Comarcal reben de manera positiva.

Les persones interessades en apuntar-se a la formació han de fer la sol•licitud a través de la pàgina web del Servei Integral d’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".