6.4 C
Lloret de Mar

El Consell Veïnal cedeix un milió d’euros dels Pressupostos Participats a veïns afectats per la COVID

La decisió va ser adoptada per unanimitat, en una sessió feta dies enrere.

El consell veïnal es va fer en una de les sales del Teatre
El consell veïnal es va fer en una de les sales del Teatre

Darreres Notícies

El Consell Veïnal de Lloret de Mar ha decidit cedir un milió d’euros dels Pressupostos Participats d’aquest 2020 a projectes socials. D’aquesta manera, es vol donar suport i ajuda als col·lectius més vulnerables, per disminuir els efectes del coronavirus.

La decisió va ser adoptada per unanimitat, en la sessió que es va celebrar dies enrere i en la qual es van explicar els projectes anteriors que s’han executat i els que estan pendents. A més, també es va parlar sobre la continuïtat dels Pressupostos Participats, que recordem que es van ajornar el passat mes de març, a causa de la declaració de l’estat d’alarma.

Sobre la mesura de cedir el milió d’euros a projectes socials, els membres del Consell Veïnal van explicar que les millores urbanístiques poden esperar, però no així l’emergència social. Consideren que és més prioritari que les inversions es destinin a ajudar els lloretencs afectats per la Covid-19.

En aquest sentit, la regidora de Participació Ciutadana i Serveis Socials, Lara Torres, explica que “ens hem compromès” a elaborar una proposta per definir en quines inversions es destinarien aquest milió d’euros dels Pressupostos Participats 2020. Un cop estigui feta, es presentarà al Consell Veïnal. 

La intenció de l’Ajuntament és donar continuïtat al projecte dels Pressupostos Participats a partir del 2021, però encara s’ha de valorar quina serà la dotació económica. Tot indica que serà inferior a l’actual, per la baixada prevista dels ingressos. El que segur que es mantindran són els projectes de millora proposats per a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist