Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
El conseller Damià Calvet, amb l'alcalde de Blanes

El conseller Calvet deixa clar que no s’oferirà la gratuïtat de la C-32 com a alternativa a la línia de tren

Els alcaldes de la zona havien demanat l'aixecament de barreres mentre es fan les obres del pont destrossat pel temporal Gloria.

El conseller Damià Calvet, amb l'alcalde de Blanes

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La Generalitat tanca la porta a la gratuïtat de la C-32 entre Blanes i Barcelona per fer front als problemes de connectivitat amb Barcelona arran dels desperfectes ocasionats pel temporal Glòria a la línia 1 de Rodalies.

En declaracions recollides de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha deixat clar que no s’aixecaran les barreres de l’autopista malgrat que ho havien demanat els alcaldes de la zona. El conseller apunta que un dels motius per aprovar l’aixecament de barreres seria la “incomunicació temporal” de la zona, una circumstància que no es produeix. A més, el conseller creu que oferir la gratuïtat suposaria un “eventual augment de cotxes” per aquesta via que “aprofitaria” l’aixecament de barreres per circular-hi.

El que sí que ha anunciat Damià Calvet és que es crearà una línia de bus de reforç entre Blanes i Barcelona. En canvi, Lloret de Mar segueix treballant per mirar de crear un bus que connecti la destinació amb Santa Susanna per millorar la connexió amb Barcelona. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, critica que ara mateix des de Lloret cal agafar un bus per anar fins a Blanes, on cal agafar un altre bus llançadora fins a Malgrat de Mar, que compta amb una afectació de mobilitat molt gran.

Tot plegat, són mesures que es prendran mentre es restaura el pont que connecta Blanes amb Malgrat de Mar i per on passa la línia 1 de Rodalies de Renfe. Un projecte que el conseller remarca que millorarà la connexió.

Les obres al pont, fa uns dies (NRLL)

En aquest sentit, Calvet ha recordat que han demanat a Adif que desdobli la via del pont i d’aquesta manera es pugui augmentar la circulació de trens. Les obres de reparació del pont s’allargaran deu mesos. En aquest mateix termini, Territori també preveu reparar el pont de vehicles entre la comarca de la Selva i la del Maresme.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".