26.1 C
Lloret de Mar
El correfoc, de l'any passat

El correfoc, l’espectacle de llum, foc i soroll que aquesta nit ‘encén’ la festa major de Santa Cristina

Comença a les 22:30h i passa pel centre de Lloret de Mar.

El correfoc, de l'any passat

Darreres Notícies

Aquest dijous, 18 de juliol, tindrà lloc el correfoc, una de les principals activitats de la festa major de Santa Cristina, a càrrec de la colla de diables Sa Forcanera de Blanes. Tot plegat comença a les 22h, a la plaça de la Vila, on es donaran indicacions sobre les mesures de seguretat, les quals s’han de seguir durant tot el correfoc.

Imatge del 2018

Seguidament, cap a dos quarts d’11, el correfoc s’iniciarà amb una ruta per diferents carrers de Lloret de Mar, passant pel passeig Verdaguer i la Plaça de la Vila, fins arribar al passeig Manel Bernat, a la Roca d’en Maig.

Per participar, s’han de tenir en compte un seguit de mesures de seguretat, per evitar riscos. Des de l’organització, s’apel·la a la responsabilitat dels participants i també dels veïns.

Als primers, se’ls recomana que portin roba de cotó, un barret, sabates per protegir els peus i ulleres protectores per tal d’evitar cremades. Abans de l’inici del correfoc, és recomanable tenir clars els punts d’assistència. A les persones amb problemes auditius, se’ls demana que prenguin mesures de precaució, segons un dels organitzadors Pau Maresma.

També hi ha un seguit de restriccions importants: no es pot tirar aigua ni envair l’espai dels diables des del qual ofereixen el correfoc.

Foto feta des del balcó de l’Ajuntament l’any passat

De cara als veïns que visquin o tinguin establiment per on passa el recorregut, es recomana tancar finestres i portes, retirar la roba estesa o bé els objectes que es puguin encendre per evitar incendis.

Tot i aquestes mesures de seguretat, cal tenir en compte que el correfoc és un espectacle de llum, foc i soroll amb què gaudir de la festa major de Santa Cristina. Podeu consultar totes les mesures, en diferents idiomes, així com el recorregut, al web de la ràdio.

spot_img

El + Vist