12.2 C
Blanes
Dia d'Andalusia

El Dia d’Andalusia a Lloret se celebra aquest diumenge amb unes 400 persones

La cita l’organitza com cada any la Penya del Granà i l’Associació Cultural Los Pueblos de Íllora.

Dia d'Andalusia

Darreres Notícies

400 persones celebraran aquest diumenge a Lloret de Mar el Dia d’Andalusia. La cita l’organitza com cada any la Penya del Granà i l’Associació Cultural Los Pueblos de Íllora. D’aquests participants, uns 160 arribaran de Girona i Barcelona.

El programa d’actes s’obrirà a les 12 del migdia, amb la Missa Rociera, que es farà a l’Església de Sant Romà. Després, els participants dinaran i es prepararan pels actes oficials, que arribaran a partir de dos quarts de 5 de la tarda, a l’Hotel Evenia. N’ha donat els detalls el president de la Penya del Granà i Los Pueblos de Íllora, Sebastián Crespo.

Al llarg de la jornada, es podrà gaudir de diferents actuacions, amb més d’un centenar d’artistes, com les del Cor Rociero Bahía, de Blanes; Duendes del camino, de Girona; Azhares, de Palamós; i diverses escoles de ball. Entre els artistes que es reuniran, n’hi ha dos de destacats: Daniel Candelas, que oferirà un espectacle de ballet flamenc, i el cantant Javier Ginés, que presentarà el seu nou disc. A més, hi haurà una desfilada de moda flamenca i xocolata amb xurros per a tots els assistents.

El Dia d’Andalusia serveix per unir dues cultures que conviuen a Lloret i, segons Crespo, és una bona manera d’homenatjar Andalusia i també Catalunya.

Però aquest no és l’únic acte que organitzen al llarg de l’any des de La Penya del Granà i Los Pueblos de Íllora. Per exemple, el 12 de maig celebraran a Lloret una nova edició de la Feria d’Abril.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist