14.7 C
Lloret de Mar

‘El diablo Cojuelo’ obre una nova temporada del Teatre de Lloret aquest dissabte

Entre la programació, es pot destacar l'estrena a Catalunya de l'obra de Xavier Albertí sobre Don Ramón María del Valle-Inclán.

Una imatge de l'obra 'El diablo Cojuelo'
Una imatge de l'obra 'El diablo Cojuelo'

Darreres Notícies

Aquest dissabte s’estrena una nova temporada al Teatre de Lloret. La primera obra es titula El diablo Cojuelo i és una coproducció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico i Velvet Events. La funció és aquest dissabte a les vuit del vespre.

servicios profesionales jimenez

Però, com és habitual, tenim per davant una temporada carregada de propostes. Alguns dels plats forts seran Travy, de Pau Matas i Oriol Pla; les comèdies La pell fina, que és una producció de la Sala Flyhard; i Quant temps em queda?, de Marta Buchaca; un tribut a X-Tramp; o un diàleg obert amb Samantha Hudson.

El talent lloretenc tindrà un pes important en aquesta temporada marcada per la celebració de la Capitalitat de la Cultura Catalana. El més destacat serà l’espectacle del reconegut director lloretenc Xavier Albertí, que portarà Don Ramón María del Valle-Inclán. Serà l’estrena a Catalunya d’aquesta obra que Albertí ha escrit a través del llibre homònim de Ramón Gómez de la Serna.

La proposta de Xavier Albertí arribarà a Lloret a l’abril, però abans tindrem al Teatre el monòleg Curvy, d’Eva Cabezas, un concert benèfic contra el càncer amb Ary Martín i les obres del Casal de l’Obrera i del grup Jubil.

“Dins l’any de la capitalitat de la cultura catalana a Lloret, des del Teatre havíem de mostrar el talent local que tenim i és un orgull poder estrenar l’obra d’en Xavier Albertí a Catalunya o tenir els grups o artistes locals”

Albert Robert

La temporada també comptarà amb el cicle Lloret Espai Off, les Nits de Piano i les projeccions del Cineclub Adler, que comencen avui dijous amb la pel·lícula “El agua”.

spot_img

El + Vist