18.8 C
Lloret de Mar
El dipòsit de vehicles, avui al matí

El dipòsit de vehicles s’ha traslladat a davant de la caserna de la Policia Local

L'espai alliberat permetrà fer pistes de tennis i pàdel al 2019, a més de 200 places d'aparcament.

El dipòsit de vehicles, avui al matí

Darreres Notícies

El dipòsit de vehicles de Lloret de Mar ha canviat d’ubicació. Ha passat del barri del Rieral a estar situat a davant de la caserna de la Policia Local, a l’avinguda de les Alegries. Allà hi tenen cabuda una 60a de vehicles. El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, argumenta que la millora “és notable, per a la comoditat de tothom“.

En marxar el dipòsit d’on estava fins ara, s’ha alliberat un espai on s’hi faran pistes de tennis i pàdel, a més de 200 places d’aparcament. Es tracta d’uns terrenys qualificats com a zona esportiva, que a més tindran ús com a pàrquing dissuassori.

Bernat subratlla que “hi ha demanda, volem ampliar l’oferta per als clubs locals, Lloret així disposarà d’un espai públic per practicar esports de raqueta que ara es fan en llocs privats“.

Segons fonts municipals, l’Ajuntament treballa amb la previsió de tenir enllestides les pistes de tennis –que seran quatre- i pàdel –que se’n faran sis- de cara al 2019. Les places d’aparcament -que seran lliures- es faran al proper mandat.

El trasllat del dipòsit de vehicles ha costat prop de 150.000 euros i s’ha fet al llarg de deu setmanes. L’equipament està operatiu des d’aquest estiu a davant de la caserna policial de Lloret.

spot_img

El + Vist